Kaudelle 2014 Näätämön Ystävät päätti vuosikokouksessaan aloittaa uuden kilpailun. Mikäli yhdistyksen jäsen vapauttaa yli 60-senttisen naaraskalan (ei talvikko) Näätämöjoen vesistössä ennen 15.7. voimaan tulevaa vapautuspakkoa, lahjoittaa yhdistys tästä hyvästä yhden Siro-vaapun erikoisvärityksessä. Vaappu on sama kuin viikkokalakilpailussa ja sen kuvat tulevat nettisivuille ennen kalastuskauden aloitusta. Palkintovaapun saamiseksi on jäsenen toimitettava vapautuskuva ja ilmoittauduttava kilpailuun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kilpailut@naatamonystavat.fi tai kuvaviestinä numeroon 0405742260/Tom Paaluharju.

Viikkokalakilpailua ja suurimman kalan kilpailua jatketaan normaalisti. Lisäksi heikon osallistujamäärän nostamiseksi Näätämön Ystävät arpoo vuonna 2014 kaikkien viikkokalakilpailuun osallistuneiden kesken yhden vuorokausiluvan Neidenille (arvo 2014 340 NOK).

Heikki Anttonen alias Mr. Pompero lahjoittaa kymmenen POMPEROA kauden suurimman perhokalan saajalle. Heikki toimittaa palkinnon kesäkuussa Fjellstuaan.

Viikkokalakilpailu ja vuoden suurimman kalan kilpailu

Näätämön Ystävät RY jakaa joka viikko kalastuskauden ajan viehepalkinnon suurimman kalan saaneelle jäsenelle. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä saajan nimen, kalan saantipäivän ja painon osoitteeseen kilpailut@naatamonystavat.fi. Myös kuva olisi hyvä laittaa mukaan todistusaineistoksi. Jos kuvaa ei kuitenkaan löydy riittää jos ilmoittaa viestissä todistajan nimen ja yhteystiedot. Samalla osallistut automaattisesti vuoden suurimman kalan kilpailuun. Palkinnon saajat julkaistaan keväisin vuosikokouksen yhteydessä.

Olemme järjestäneet jäsenillemme myös mm. perhoreseptikilpailun ja tulevaisuudessa olisi tarkoitus järjestää esimerkiksi kirjoitus- ja kuvakilpailuja.

Perhoreseptikilpailun voitti Pertti Jämä Raisiosta perhollaan “Näätämön ystävä”:
Koukku: LW 4-8
Sidontalanka:  Valkoinen ja musta
perä: Soikea hopea
jatke: Punainen silkki
pyrstö: Kultafasaanin töyhtö
vyö: Strutsi
kierre: Soikea hopea
runko: Pohjustus litteä hopea, takaosa 1/3 fluorivihreä villa, etuosa 2/3 vihreä silkki
runkohäkilä: Rungon etuosalla keltainen kukko
kurkkuhäkilä: Vihreä kukko
siipi: Kotimainen orava, 2kpl vihreä crystal hair ja mallard
sivut: Tarhattu viidakko kukko
pää: Musta

naatamonystava_perho